Treenitauko jatkuu

Alla Porin sivistystoimialan tiedote Porilaisille seuroille. Ikävä kyllä treenitauko jatkuu ja tarkempaa tietoa saadaan 1.2.2021:

Tiedote 28.1.2021

Liikunta- ja nuorisotilat pidetään kiinni toistaiseksi – linjauksia tarkennetaan helmikuun alussa

Aiemmin 31. tammikuuta 2021 asti jatkuvaksi ilmoitettua liikunta- ja nuorisotilojen sulkua jatketaan edelleen helmikuussa. Liikunta- ja nuorisotilojen käyttöä rajoitetaan aiempaan tapaan siihen asti, kunnes uusista linjauksista päätetään. Porin kaupungin on määrä arvioida tilojen käyttölinjauksia uudelleen maanantaina 1. helmikuuta viimeisimpien alueellisten suositusten sekä ohjeiden perusteella.

Rajoitukset on kohdennettu sisäliikuntatiloihin, eli rajoitetun käytön piirissä ovat uimahallit, maauimala, Karhuhalli, urheilutalot, jäähallit, kuntosalit, nuorisotalo ja muut nuorisotilat, koulusalit sekä skeittihalli. Käyttörajoitukset koskevat yleisökäyttöä sekä aikuisten harrastustoimintaa.

Tam 29, 2021 | Posted by in AJANKOHTAISTA | Kommentit pois päältä artikkelissa Treenitauko jatkuu